Stolarija smo s dugom tradicijom i velikim iskustvom. Poznati smo po spajanju tradicionalne izrade s modernim dizajnom i materijalima. Izrađujemo svu vrstu namještaja, unutarnje i vanjske stolarije te pri izradi uglavnom koristimo raznolike masive drva, od egzotičnih vrsta do vrsta s našeg podneblja.

Kvaliteta nam je najbitnija, tako uz kvalitetno drvo, koristimo i visokokvalitetne okove i lakove, te težimo izradi kvalitetne i skupocjene stolarije po mjeri i ukusu naručitelja. Često usko surađujemo s poznatim hrvatskim arhitektima te ta suradnja, na koju smo posebno ponosni, pridonosi modernom dizajnu naših proizvoda. Zbog svega navedenoga, našu stolariju možete vidjeti na brojnim starim kao i urbanim vilama diljem Zagreba, ali i cijele Hrvatske.

Posebno bi još istaknuli naše iskustvo u izradi drvenih fasada, koje nemaju mnogi i po kojem smo poznati. Fasade izrađujemo od masiva cedra, masiva ariša te vodootporne šperploče.

Novost u našoj ponudi je prodaja gotovih furniranih i rubljenih ploča uz mogućnost obrade toniranjem i lakiranjem. Također pružamo i mogućnost dostave na području cijele Hrvatske. Narudžba ploča se vrši putem naše elektronske pošte order@stolarija-rudolf.hr ili preko telefona 01/3370-208. Trenutno u ponudi imamo nekoliko materijala ploča i furnira, no moguće su i specijalne narudžbe drugih materijala.